Vodostaji - Hrvatske Vode icon

Vodostaji - Hrvatske Vode APK

Displays information about water levels and indicates a potential danger.

1.02 for Android
4.2 | 36 Reviews
  • Vodostaji - Hrvatske Vode screenshot 0
  • Vodostaji - Hrvatske Vode screenshot 1
  • Vodostaji - Hrvatske Vode screenshot 2
  • Vodostaji - Hrvatske Vode screenshot 3
  • Vodostaji - Hrvatske Vode screenshot 4

The explanation of Vodostaji - Hrvatske Vode

Mobilna aplikacija Hrvatskih voda prikazuje informacije o vodostajima, upućuje na eventualne opasnosti te omogućuje pravodobnu i bolju pripremu za moguće poplave, razinu opasnosti i što bolju intervenciju.

U okviru Glavnog centra obrane od poplava Hrvatskih voda uspostavljen je sustav za stalno praćenje hidrološkog režima na vodotocima i drugim vodama u Republici Hrvatskoj čiji se podaci prikupljaju u određenim vremenskim intervalima i pohranjuju u informacijskom sustavu Hrvatskih voda.

U informacijskom sustavu Hrvatskih voda prikupljaju se i podaci s vodomjernih postaja s područja drugih država na širem prostoru slivova koje su povezane u zajednički sustav razmjene podataka. Ti podaci su prikazani u aplikaciji Vodostaji i na Web stranicama Hrvatskih voda.

Razmjena hidrometeoroloških podataka s drugim državama provodi se putem mehanizama međunarodnih multilateralnih i bilateralnih vodnogospodarstvenih komisija i Svjetske meteorološke organizacije. Prikupljanje i obrada hidrometeoroloških podataka i izrada prognoza vodostaja i upozorenja za potrebe obrane od poplava u nadležnosti je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

KARAKTERISTIKE:

- informacije o trenutnom stanju vodostaja i protoku
- detaljan uvid u vodostaje i protoke na određenoj mjernoj postaji u vremenskim intervalima i s grafičkim prikazom kretanja vodostaja
- podaci se prikupljaju s automatskih vodomjernih postaja (u RH se nalaze 384 takve postaje)
- mogućnost odabira postaja koje želimo pratiti
- mogućnost primanja obavijesti o stanjima i mjerama koje se provode
- mogućnost primanja ostalih važnih obavijesti iz Hrvatskih voda

Napomena:

Podaci nisu dostupni ukoliko mobilni uređaj nije priključen na Internet mrežu.

UVJETI KORIŠTENJA

Sve informacije i podaci sadržani u Aplikaciji su informativne naravi i u druge svrhe se ne smiju koristiti. Hrvatske vode poduzimaju sve kako bi informacije u Aplikaciji bile točne i što preciznije. Hrvatske vode ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu netočnost podataka.

Aplikacija Vodostaji može sadržavati i informacije trećih strana te prema tome Hrvatske vode također ne mogu dati jamstva u pogledu točnosti i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za te informacije. Hrvatske vode ne mogu ni na bilo koji način jamčiti da korištenje Aplikacije neće biti prekinuto te da neće biti nepredviđenih posljedica korištenja.

Hrvatske vode pridržavaju pravo na izmjene sadržaja i Uvjeta korištenja aplikacije u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti.

Korištenjem Aplikacije smatra se da ste upoznati i da ste u suglasnosti s ovdje navedenim Uvjetima korištenja. Ako se ne slažete s Uvjetima korištenja aplikacije, molimo da ne koristite ovu aplikaciju. Obveza i dužnost je koristiti Aplikaciju isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske.

Vodostaji - Hrvatske Vode App 1.02 Version Update

Mar 14, 2018
Verzija 1.02

Additional App Info

Operating System: Android
Category: Weather
Publish Date: Nov 21, 2017
Latest Version: 1.02
Min Installs: 1000
Installs: 1,000+
Size: 9.9M
Requirements: Android 4.1 and up
Offers In-App Purchases: false
Contains Ads: false
Price: Free
Report: Flag as inappropriate
App uploaded by: Individual
Available on: Google Play Store

Rating And Reviews

Leave a reply

Shares

Latest Products