ICT-AAC Jezična gradilica icon

ICT-AAC Jezična gradilica APK

The application intended to promote morphological development of preschool children

1.0 for Android
4.7 | 15 Reviews
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 0
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 1
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 2
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 3
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 4
 • ICT-AAC Jezična gradilica screenshot 5

The explanation of ICT-AAC Jezična gradilica

Jezična gradilica je jedina od ICT-AAC aplikacija koja je namijenjena poticanju morfološkog razvoja djece predškolske dobi. Primjerena je za djecu s urednim jezičnim sposobnostima, te svakako za djecu s teškoćama u jezičnom razvoju. Aplikacija omogućava korisnicima da im se na vizualno atraktivan i zabavan način približe gramatički morfemi za imensku i glagolsku množinu. Prednost aplikacije je mogućnost njezinog korištenja u različitim kontekstima (npr. predškolskim ustanovama i u obiteljskom okruženju).
U aplikaciji je moguće izabrati između tri kategorije: 'Imenice', 'Glagoli' i 'Igra parova'. Svi zadatci vezani uz imenice i glagole potkrijepljeni su vizualnim i auditivnim podražajem. Vizualno su prikazani simboli koji predstavljaju određeni pojam, a auditivno se reproducira zadatak i ponuđeni odgovori. Te značajke čine zadatke zanimljivim i motivirajućim, a istovremeno olakšavaju usvajanje koncepta množine.
Vrijednost ove aplikacije je i u nagradi u obliku 'Igre parova' koja se pojavljuje nakon određenog broja riješenih zadataka ili izborom same igre na početnom zaslonu. 'Igra parova' osim što je za djecu poticajna i zabavna, zahtijeva oslanjanje na različite procese pamćenja.
Novost u ovoj aplikaciji je i mogućnost odabira 'Dinamičkih postavki' napravljenih prema modelu učenja. Na taj način, aplikacija sama određuje koliko je djetetu potrebno zadataka s obzirom na uspješnost u rješavanju prethodnih.

ICT-AAC Jezična gradilica App 1.0 Version Update

Jul 23, 2018
Inicijalna verzija aplikacije

Additional App Info

Operating System: Android
Category: Educational
Publish Date: Jul 23, 2018
Latest Version: 1.0
Min Installs: 5000
Installs: 5,000+
Size: 33M
Requirements: Android 4.1 and up
Offers In-App Purchases: false
Contains Ads: false
Price: Free
Report: Flag as inappropriate
App uploaded by: Individual
Available on: Google Play Store

Similar Apps to ICT-AAC Jezična gradilica

 • ICT-AAC Learning Colors
  ICT-AAC Learning Colors
  0.0
  The ICT-AAC Learning Colors is an interactive application developed as a simple and motivational tool for learning colors.
 • ICT-AAC Mathematical Carousel
  ICT-AAC Mathematical Carousel
  0.0
  The ICT-AAC Mathematical Carousel application helps preschool and school children with basic mathematical operations.
 • ICT-AAC What time is it
  ICT-AAC What time is it
  0.0
  Ever since preschool, children encounter time concepts such as before and after, yesterday, today and tomorrow, they can list days of the week and seasons, and retell a series of experiences or a story they have heard in the correct chronological order.
 • ICT-AAC Susretnica
  ICT-AAC Susretnica
  0.0
  Ljudi često, u želji da pomognu osobi s invaliditetom, zbog krivog pristupa dovedu osobu s invaliditetom, ali i sebe, u neugodan položaj nakon čega se osjećaju loše te odustaju u svakoj budućoj situaciji uopće pristupiti osobama s invaliditetom.
 • ICT-AAC LeARn to Cook
  ICT-AAC LeARn to Cook
  0.0
  The LeARn to Cook application is developed within the Erasmus+ project called Innovative Solutions for Improving Social Inclusion of People with Disabilities (INNOSID).
 • Kuna
  Kuna
  0.0
  Cilj aplikacije Kuna je educiranje i podizanje svijesti o važnosti financijske pismenosti.
 • ICT-AAC Jezično-govorna vježbalica
  ICT-AAC Jezično-govorna vježbalica
  0.0
  Aplikacija Jezično-govorna vježbalica jedna je od ICT-AAC aplikacija namijenjenih odraslim osobama sa složenim komunikacijskim potrebama, prvenstveno osobama s afazijom.
 • ICT-AAC Učimo prijedloge
  ICT-AAC Učimo prijedloge
  0.0
  Prijedlozi su vrsta riječi koja često djeci s jezičnim teškoćama predstavlja veliki izazov u usvajanju jezika što je vidljivo u njihovom razumijevanju jezika, ali i u izražavanju.
 • ICT-AAC Pisalica
  ICT-AAC Pisalica
  0.0
  Aplikacija ICT-AAC Pisalica olakšava učenje pravilnog pisanja velikih i malih tiskanih slova (grafema) koje nije dovoljno zastupljeno u dostupnim aplikacijama.

Rating And Reviews

Goran Maric 5
Dec 28, 2019 US

Odlicna aplikacija za djecu (i odrasle). Simpa dizajn, jednostavne kontrole. Sve pohvale developerima, a Google playu poruka: hocu vise ovakvih aplikacija u vrhu pretrage!!!

Helpful Report
Pavle Jonke 5
Dec 07, 2019 US

Super

Helpful Report

Leave a reply

Similar Searches

Shares

Latest Products