Kartice icon

Kartice APK

Loyalty cards Croatia. All Croatian club loyalty cards in one place

2.0 for Android
3.8 | 195 Reviews
  • Kartice screenshot 0
  • Kartice screenshot 1
  • Kartice screenshot 2
  • Kartice screenshot 3
  • Kartice screenshot 4
  • Kartice screenshot 5
  • Kartice screenshot 6
  • Kartice screenshot 7
  • Kartice screenshot 8

The explanation of Kartice

Kartice vjernosti (klub kartice) Hrvatska by Katalozi.net.

Zamijenite pun novčanik članskih kartica za Kartice app!

Popularnije kartice koje možete pronaći predefinirane u aplikaciji: Konzum Multiplus, Billa, Bipa, DM Active Beauty, Emmezeta, Hervis, IKEA Family, Metro, Sportina, LEGO i ostale kartice.

Ukoliko kartica nije predefinirana uvijek možete dodati vlastitu zajedno sa slikama i opisom, bez obzira da li je riječ o kartici trgovine, knjižnice ili nekoj drugoj kartici.

Pridružite nam se na:
http://katalozi.net
https://www.facebook.com/katalozi

NAMJENA
Kartice app je namjenjen svima koji su članovi nekog kluba. Ukoliko imate članske (klub) kartice vjernosti i do sada ste ih nosili fizički sa sobom od sada jednostavno dodajte kartice u app i koristite u trgovinama.

ŠTO KARTICE APP NIJE!
Kartice app NIJE namjenjen za korištenje kreditnih kartica kao i kartica s povjerljivim informacijama. Molimo vas da takve kartice ne koristite u aplikaciji. Pročitajte više o ovom u uvjetima korištenja i privatnost podataka.

ŽELITE UKLJUČITI VAŠE KLUB KARTICE U NAŠ APP
Ukoliko ste vlasnik kluba i želite da uvrstimo vaše članske kartice u app, kao i ukoliko imate prijedlog za suradnju, molimo, javite nam se na email info [at] katalozi.net.

KAKO KORISTITI KARTICE APLIKACIJU
1. Korištenje aplikacije
Nakon što dodate svoje članske kartice u aplikaciju, cjelokupan popis će se nalaziti na početnoj aktivnosti vaše aplikacije. Jednostavno kliknite na željenu karticu kako biste učitali detalje iste. Nakon što vam se detalji otvore kontrolama na vrhu stranice možete urediti ili obrisati izabranu karticu.

2. Korištenje u trgovinama
Prilikom plaćanja u trgovini otvorite aplikaciju i izaberite karticu željene trgovine. Nakon što vam se otvore detalji kartice pokažite ekran mobilnog uređaja djelatniku/djelatnici kako bi s barcode čitačem očitao kod s ekrana vašeg mobitela. Ukoliko barcode nije moguće očitati, zamolite djelatnika da ručno unese broj kartice.

PROBLEMI S KORIŠTENJEM
Pojedine trgovine koriste scanner tehnologije koje nisu u mogućnosti čitati ekrane mobilnih uređaja. U ovom slučaju zatražite djelatnike da ručno upišu broj vaše kartice.

UVJETI KORIŠTENJA
Korištenjem Kartice aplikacije slažete se s ovdje navedenim. Ukoliko se ne slažete molimo vas da aplikaciju ne koristite. Kartice aplikacija napravljena je u najboljoj namjeri i u svrhu lakšeg korištenja članskih kartica. Namjena aplikacije je korištenje isključivo članskih kartica. Korištenje kreditnih i drugih kartica koje imaju povjerljive podatke nije dopušteno i ne preporuča se. Korištenjem aplikacije suglasni ste da za sve moguće štete nastale korištenjem aplikacije nije odgovoran izdavač. Izdavač aplikacije zadržava autorska prava na sve osim samih kartica koje su vlasništvo pojedinih tvrtki. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz uvjete korištenja, molimo kontaktirajte nas na email info[at]katalozi.net.

PRIVATNOST
Privatnost vaših podataka je u potpunosti pod vašom kontrolom. Podaci se zapisuju samo unutar vašeg mobilnog uređaja i to u bazu podataka koju sustav kreira prilikom prvog pokretanja. Aplikacija ne šalje vaše osobne informacije van vašeg mobilnog uređaja, osim osnovnih analitičkih informacija koja su u skladu s Google pravilima privatnosti i koje koristimo u svrhu poboljšanja same aplikacije. Aplikacija Kartice ne pregledava vaš imenik, poruke, pozive ili bilo koje druge privatne podatke, osim galerije slika kojoj se pristupa isključivo na vaš zahtjev.

Želimo vam ugodno korištenje Kartice aplikacije!
Ukoliko vam se app sviđa ostavite svoju ocjenu i recite prijateljima za ovu korisnu aplikaciju.

Preuzmite naše ostale aplikacije:
- Katalozi - https://play.google.com/store/apps/details?id=net.katalozi.app
- Trgovine u mojoj blizini - https://play.google.com/store/apps/details?id=net.katalozi.trgovine

U slučaju poteškoća pri korištenju, molimo javite nam se na info[at]katalozi.net

Vaš Katalozi.net

http://katalozi.net
https://www.facebook.com/katalozi

Kartice App 2.0 Version Update

Feb 07, 2015
API level 14

Additional App Info

Operating System: Android
Category: Shopping
Publish Date: Feb 6, 2015
Latest Version: 2.0
Min Installs: 10000
Installs: 10,000+
Size: 2.9M
Requirements: Android 4.0 and up
Offers In-App Purchases: false
Contains Ads: false
Price: Free
Report: Flag as inappropriate
App uploaded by: Individual
Available on: Google Play Store

Rating And Reviews

Ivan Volaric 5
Dec 04, 2016 US

Vjerojatno najbolja aplikacija koju imam na mobitelu

Helpful Report
Luka Petrović 5
Mar 28, 2015 US

Aplikacija je odlična, no moj prijedlog je da aplikacija automatski poveća svjetlost na ekranu kada ju otvorim(max brightness) kako bi skener što brže učitao kod.

Helpful Report
Mihovil Madjer 5
Jun 25, 2019 US

Dodao preko 15 kartica, koristim već par godina. Ako slučajno nemože očitati bar kod blagajna uvijek blagajnica može ručno ukucati broj. Sve u svemu, spasila me aplikacija od držanja tucet kartica u novčaniku.

Helpful Report

Leave a reply